7 redenen waarom je voor een Premium Leef-Beton vloer kiest

Een Premium Leef-Beton vloer is een echte eyecatcher in jouw woning. Daarvan zijn wij overtuigd. Maar het is terecht dat je eerst de voors en tegens afweegt, voordat je besluit een woonbeton vloer in je woning te laten aanbrengen. Waarschijnlijk vraag je je af: is zo’n vloer wel goed te onderhouden door het wat grovere karakter, krijg je geen problemen met vocht en is deze vloer eigenlijk wel bestand tegen krassen? Om jouw twijfel uit de lucht te halen, geven wij jou 7 redenen waarom het de moeite waard is om voor een Premium Leef-Beton vloer te kiezen.

1. Een unieke uitstraling van jouw interieur

Het aanbrengen van deze vloer is handwerk, waardoor je dus echt een unieke vloer krijgt die niemand anders heeft. De vloerenlegger kan als het ware zijn eigen handtekening zetten in de vloer. Voor een vloer met een rustige uitstraling, wordt er minder structuur aangebracht. Wil je liever een meer robuuste uitstraling geven aan jouw vloer, dan wordt er gewerkt met een grovere ‘handdruk’. In overleg met jouw vloerenlegger, wordt jouw Premium Leef-Beton vloer volledig op jouw persoonlijke wensen afgestemd.

2. Een oersterke vloer

Premium Leef-Beton is een onverslijtbare woonbeton vloer. De unieke samenstelling van dit product maakt het een oersterk vloersysteem. Het product wordt namelijk gemaakt uit een combinatie van minerale vulstoffen en een epoxyhars. Deze combinatie zorgt voor het onverslijtbare en harde karakter van de vloer, waardoor we oprecht kunnen zeggen dat krassen geen kans hebben op deze vloer.

3. Water of vocht? Geen probleem!

Op de badkamer heb je uiteraard te maken met meer vocht. Door te douchen, blijft er vaak water op de vloer achter of je hebt kinderen die denken dat het water uit het bad moet worden gespetterd, in plaats van erin 😉. Gelukkig levert dit bij een Premium Leef-Beton vloer geen problemen op. De laklaag die als afwerking op de vloer wordt aangebracht is vloeistofdicht, waardoor water geen kans krijgt om in de vloer te trekken. Daarnaast zorgt het naadloze karakter ervoor dat bacteriën en schimmels geen kans krijgen en kan er een antisliplaag worden aangebracht waardoor uitglijden wordt voorkomen. Ook wel zo fijn om te weten!

4. Eenvoudig schoon te houden

De vloer ziet er misschien wat ruwer en robuuster uit dan een PU gietvloer of een tegelvloer, de Premium Leef-Beton vloer is goed te onderhouden. Door de bovenste laklaag wordt de vloer glad afgewerkt en is dweilen zo gedaan. Je hebt geen last van naden, waardoor het onderhouden van de vloer wellicht nog sneller gaat dan je gewend bent.

5. Comfortabel in combinatie met vloerverwarming

Geen last meer van koude voeten als je Premium Leef-Beton combineert met vloerverwarming. Een woonbetonvloer geleidt de warmte namelijk heel goed. Daardoor voelt de vloer lekker warm aan; het lopen op blote voeten is heel comfortabel!

6. Ruime kleurkeuze

Een woonbeton vloer kan in ontelbaar veel kleuren worden uitgevoerd. Dat maakt kiezen er vaak niet makkelijk op. Om jouw keuze niet eindeloos en onmogelijk te maken, hebben wij een standaard assortiment van 16 kleuren samengesteld, waarin uiteenlopende warme tinten zijn geselecteerd die passen binnen vrijwel elk interieur.

Kleur: Coral
Kleur: Pearl
Kleur: Shell
Kleur: Storm

7. Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten

Ben je op zoek naar een vloer voor in jouw nieuwbouwhuis, of is je oog gevallen op een karakteristiek huisje dat je in ere wilt renoveren? Voor beide toepassingen is de Premium Leef-Beton vloer bij uitstek geschikt. Met de juiste voorbereiding kan deze vloer namelijk op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Of dit nu een cementdekvloer, een anhydrietvloer of een bestaande tegelvloer is. Binnen enkele dagen tover jij jouw woning om tot een prachtige leefruimte met een stoere en sterke basis.

Ben je enthousiast, maar ben je nog altijd niet zeker over jouw keuze? No worries! Neem de tijd en laat je vooral goed informeren over deze vloer. Laat even van je horen, dan brengen wij jou in contact met een vloerspecialist bij jou in de omgeving die jou alles kan vertellen over deze vloer.