Een PU gietvloer in huis

Als je jouw voordeur opendoet, dan wil je binnenkomen in een warm en behaaglijk huis. Deze sfeer creëer je met de juiste basiselementen. De kleur op de wanden, mooie meubels, maar ook zeker de juiste vloer spelen daarin een belangrijke rol. Een PU gietvloer kenmerkt zich door haar comfortabele en sfeervolle karakter en kan in vrijwel elke ruimte in huis worden toegepast. Wij leggen jou graag uit waarom een PU gietvloer bij uitstek geschikt is om aan te brengen in jouw huis.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Met een vloer bepaal je de uitstraling, sfeer én het comfort van de ruimte. Een vloer moet mooi en sfeervol zijn, binnen jouw woonstijl passen en daarnaast ook nog eens praktisch en eenvoudig te onderhouden zijn. Een PU gietvloer past perfect binnen dit plaatje. Deze vloer kan namelijk volledig op jouw persoonlijke woonwensen worden afgestemd en worden gecombineerd met vloerverwarming. Een matte of glanzende uitstraling, glad of antislip, donker of licht? Met een PU gietvloer heb je de kans om jouw unieke vloer samen te stellen!

Voordelen PU gietvloer

Voordat je kiest voor een PU gietvloer, wil je vanzelfsprekend weten wat de voordelen van zo'n vloer zijn. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet:

 • Zeer comfortabel door het flexibele karakter

 • Geluiddempend

 • Sterk & slijtvast

 • Eenvoudig te onderhouden; dweilen en stofzuigen is voldoende om de vloer schoon te krijgen

 • Verkleurd niet onder invloed van zonlicht, dus de kleur blijft lang mooi

 • Naadloos, dus geen last van dorpels

 • Vloeistofdicht, het is niet erg als er eens een glas frisdrank of wijn op wordt gemorst

 • Voelt heerlijk warm aan de voeten in combinatie met vloerverwarming

 • Kan worden afgewerkt met een antisliplaag, waardoor deze perfect geschikt is om aan te brengen in een badkamer

 • Kan over bestaande vloeren worden aangebracht (ook tegels)

 • Binnen drie tot vier dagen mag je de vloer weer betreden

Een unikleur, duokleur of een vloer met nét dat beetje extra

Binnen de collectie PU gietvloeren van Romar-Voss Floor Systems kun je kiezen uit een gevarieerd palet aan gietvloeren. Zo is de MonoFlow-serie uitgevoerd in één kleur, waarmee je kiest voor een pure en strakke uitstraling. Met de DuoFlow-serie ga je voor een gietvloer waarbij twee kleuren met elkaar worden vermengd, waardoor een meer natuurlijke uitstraling ontstaat. Met onze GranuFlow-serie kies je voor een gietvloer met een speciale toevoeging, waarmee een unieke minerale uitstraling wordt gecreëerd die een vloer net dat beetje extra geeft. Binnen de MerbaFlow-gietvloer zorgt de toegevoegde natuurlijke vezel voor de blikvanger. Neem een kijkje in onze gietvloerseries en laat je inspireren!

MonoFlow

MonoFlow is een PU gietvloer die wordt uitgevoerd in één kleur. Uit de standaard kleurencollectie kun je kiezen voor subtiele, maar ook uitgesproken kleuren. Met een MonoFlow-gietvloer kies je voor een strakke en pure uitstraling van jouw woon- of werkruimte.

DuoFlow

Bij een DuoFlow gietvloer worden twee kleuren met elkaar vermengd, waardoor de vloer een levendige uitstraling krijgt. Onze kleurencollectie bestaat uit uiteenlopende kleurtinten. Met een DuoFlow-gietvloer kies je voor een vloer met een natuurlijke uitstraling.

GranuFlow

Een sterk vloersysteem dat het comfortabele karakter van een PU-gietvloer combineert met een stoere uitstraling, dat is de GranuFlow-gietvloer. Een speciale toevoeging creëert de unieke minerale uitstraling die deze vloer net dat beetje extra geeft!

MerbaFlow

MerbaFlow is een eigentijds PU-gietvloersysteem geïnspireerd door de natuur met een natuurlijke vezel als blikvanger! Met 16 (duo)kleuren in met name grijs-, beige- en groentinten is er voor ieder interieur een passende basis.

Gelegd door gietvloerspecialisten

De gietvloeren van Romar-Voss Floor Systems worden volledig op Nederlandse bodem geproduceerd. Het leggen van onze gietvloeren laten we graag aan specialisten over die al jarenlang actief zijn binnen de gietvloerenbranche. In overleg met hen wordt de beste vloeroplossing voor jou samengesteld.

Ben je geïnteresseerd in een vloer van Romar-Voss Floor Systems? Dan horen wij dat graag! Wij brengen jou uiteraard in contact met de beste vloerspecialist bij jou in de buurt.

Wil je onze gietvloer stalenmappen aanvragen?

De PU gietvloeren uit onze collectie verdienen een mooie en professionele presentatie. Om de vloerspecialisten te ondersteunen die met onze vloeren werken, zijn er van onze gietvloeren stalenmappen ontwikkeld. Wil je als vloerspecialist deze stalenmappen aanvragen, zodat je jouw klanten kunt enthousiasmeren over onze vloeren? Laat ons dit dan weten!