EpoRol Colour WB - vloercoating voor Westrom in Roermond

In de sociale werkplaats van de Westrom in Roermond was de vloer aan vernieuwing toe. Een project van enkele duizenden vierkante meters vloeroppervlak. Voor dit project werd onze klant Facilities Limburg ingeschakeld. De bestaande vloer werd grondig geschuurd en ontvet. Vervolgens werd deze opnieuw gecoat met EpoRol Colour WB in drie signaalkleuren: grijs, groen en geel. EpoRol Colour WB is een duurzame, water geëmulgeerde, 2-componenten rolcoating op basis van epoxy. De coating is vullend en naadloos en heeft een goede mechanische bestandheid. Bij de Westrom wordt de vloer natuurlijk veelvuldig belast met heftrucks en palletwagens.

Vanuit Facilities Limburg zijn we al jaren bekend met jullie producten en we verwerken ze vaker. We zijn dan ook erg tevreden over de vloerproducten en deze zijn voor ons goed te verwerken. Dit geldt trouwens ook voor de ondersteuning en het advies dat we krijgen bij de voorbereiding en het uitvoeren van de diverse projecten. Ook tijdens het project bij de Westrom is dit allemaal goed verlopen.

- Stefan Nolten van Facilities Limburg in Echt -


Ruimte: sociale werkplaats van Westrom in Roermond

Vloersysteem: epoxy rolcoating

Type vloer: EpoRol Colour WB

Kleur: signaalkleuren: grijs, groen & geel

Verwerker: Facilities Limburg

Referentie EpoRol WB vloercoating - Industrie
Referentie EpoRol WB vloercoating - Industrie2
Referentie EpoRol WB vloercoating - Industrie3
Referentie EpoRol WB vloercoating - Industrie4
Referentie EpoRol WB vloercoating - Industrie5
Referentie EpoRol WB vloercoating - Industrie6

Gelegd door gietvloerspecialisten

De gietvloeren van Romar-Voss Floor Systems worden volledig op Nederlandse bodem geproduceerd. Het leggen van onze gietvloeren laten we graag aan specialisten over die al jarenlang actief zijn binnen de gietvloerenbranche. In overleg met hen wordt de beste vloeroplossing voor jou samengesteld.

Ben je geïnteresseerd in een vloer van Romar-Voss Floor Systems? Dan horen wij dat graag! Wij brengen jou uiteraard in contact met de beste vloerspecialist bij jou in de buurt.