Vloeren voor in huis

Als je een woning gaat (ver)bouwen, dan moet je enorm veel keuzes maken. Een van die keuzes is welke vloer er in de woning komt te liggen. Een vloer vormt namelijk een belangrijke basis voor een huis. Van daaruit kun je jouw ideale woonplaatje verder samenstellen. Maar waar moet je beginnen als je op zoek gaat naar een nieuwe vloer? Allereerst moet je voor jezelf bedenken welke eisen jullie stellen aan de vloer. In jouw hoofd weet je waarschijnlijk al precies waaraan jouw nieuwe vloer moet voldoen. Vervolgens ga je op zoek naar een vloer die perfect op jouw wensen en eisen aansluit.

Volop keuze voor een (giet)vloer in jouw huis

In de collectie van Romar-Voss Floor Systems kun je voor elke ruimte in jouw huis een geschikte vloer uitzoeken. In de keuken, woonkamer, slaapkamers en badkamer kan perfect een PU gietvloer of een Leef-Beton vloer (woonbeton) worden toegepast. Deze vloeren staan bekend om hun comfortabele en naadloze karakter. In een garage kies je voor een sterke en vloeistofdichte vloercoating. Wij leggen jou graag uit waarom deze vloeren de juiste keuze zijn voor jouw woonruimte.

Gelegd door echte vloerprofessionals

Wij produceren de vloeren, wij leggen deze niet zelf. Dat laten wij graag aan de vloerprofessionals over die al jarenlang actief zijn in gietvloeren, woonbeton vloeren of vloercoatings. Elke vloer kent zijn eigen specialist. Ben je geïnteresseerd in een vloer van Romar-Voss Floor Systems voor in huis? Dan horen wij dat graag! Wij brengen jou uiteraard in contact met de beste vloerprofessional bij jou in de buurt.

PU gietvloeren

Comfortabele en naadloze gietvloeren voor in huis. Met een gietvloer ga je voor comfort, een prachtige uitstraling en eenvoudig onderhoud.

Leef-Beton

Een unieke woonbeton vloer zorgt voor sfeer in huis! Door het uitgebreide kleurenaanbod past een Leef-Beton vloer in elke woonstijl.

Vloercoatings

Een vloercoating vormt een belangrijke beschermlaag voor jouw garagevloer. Deze vloer kan tegen een stootje en is eenvoudig in onderhoud.

Ook een Romar-Voss vloer in huis?

Laat het ons weten en we brengen je in een contact met een vloerspecialist bij jou in de buurt.

Gebruikersverhalen over een Romar-Voss vloer in huis

GranuFlow - woonhuis Oosterhout

Kleur: Elite Aggregate

De gietvloer is ideaal in onderhoud: stofzuigen, dweilen en klaar. Geen last meer van dorpels!

Premium Leef-Beton - woonhuis Den Bosch

Kleur: Pearl

De vloer heeft een beetje een grof oppervlak wat hem stoer maakt, maar toch een warm gevoel geeft.

GranuFlow - appartement Amsterdam

Kleur: Travertin Cafe Mocha

In onze gietvloer hebben we met een minimaal kleurverschil een subtiel 'marmer' effect gecreëerd.

Premium Leef-Beton - woonhuis Alkmaar

Kleur: Rock

Omdat we een groot gezin hebben, wilden we een vloer die tegen een stootje kan en niet te veel onderhoud vergt.

Vragen over onze vloeren voor in huis? Wij helpen jou graag!

Guido Eggels

Manager Floor Systems

+31 (0)6 22 93 60 69

Jim Schouwink

Technical Sales Manager

+31 (0)6 57 02 90 99