Ook Romar-Voss vloeren in jouw vloerenaanbod?

Wil jij als vloerspecialist aan de slag met onze Romar-Voss vloeren? Mooi, dat horen we uiteraard graag! Daar worden wij blij van. Met onze gietvloeren, woonbeton vloeren en vloercoatings bieden wij een sterke basis voor élke ruimte. Uiteraard geven wij jou graag meer informatie over de toepassingen van onze vloersystemen en de voordelen die jij kunt ervaren als klant van Romar-Voss Floor Systems. Want wij doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen én te ontzorgen.

Profiteer van mooie vaste klant voordelen

Wij leggen jou graag uitgebreid uit van welke voordelen jij als vaste klant kunt profiteren, maar je wilt uiteraard direct weten waar je aan toe bent. Dus bij deze: what's in it for you als je klant wordt bij Romar-Voss Floor Systems?

  • Wij bieden jouw een uniek vloerenaanbod gietvloeren, woonbeton vloeren en vloercoatings.

  • Onze vakspecialisten zijn altijd beschikbaar voor het delen van vakkennis (mocht je tegen een probleem aanlopen op de vloer).

  • Je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe producten.

  • Afnemers van volledige vloerpakketten (van primer tot toplak) profiteren van vaste kortingen.

  • Wij geven kwaliteitsgaranties bij afname van volledige vloerpakketten.

  • Voor jou zijn stalen in diverse formaten beschikbaar.

  • Neem gratis deel aan demodagen, zodat je op de hoogte bent van de laatste vloertips.

  • Binnenkomende leads worden doorgezet naar onze loyale klanten.

Als je verder leest, leggen wij jou haarfijn uit wat deze voordelen voor jou betekenen.

Kwalitatief sterke vloeren

Wij bieden kwalitatief sterke vloeren, dat is een van onze uitgangspunten. Dagelijks voeren wij uitgebreid labonderzoek en diverse praktijktesten uit die eraan bijdragen dat wij achter de kwaliteit van onze vloeren staan. Dit geldt zowel voor onze gietvloeren, woonbeton vloeren en vloercoatings.

Op deze manier durven wij oprecht te zeggen dat onze vloeren perfect zijn om op te wonen en te werken, maar dat deze daarnaast ook prettig zijn om te verwerken. Alle recepturen worden met zorg samengesteld en getest op basis van strenge randvoorwaarden. Pas als wij overtuigd zijn van de kwaliteit, worden de vloeren op de markt gebracht.

Altijd vakkennis paraat

Wij geloven in de kracht van kennisoverdracht. Ofwel, wij willen jou graag alle ins en outs over onze vloeren vertellen. Jij bent immers degene die op de vloer met onze producten aan de slag gaat. Aan ons de taak om zoveel mogelijk kennis over de producten te delen. Schroom dus niet om contact op te nemen met onze vloerspecialisten. Zij werken zelf regelmatig met onze producten en kennen de kneepjes van het vak. Heb je vragen over een specifieke vloer of loop je tegen een probleem aan op de vloer? Onze vloerspecialisten staan graag voor je klaar!

Korting voor afnemers complete vloerpakketten

Wij staan achter de kwaliteit van onze vloeren. Onze vloersystemen worden met zorg samengesteld en getest. Wij kunnen de kwaliteit echter alleen garanderen als er op de vloer wordt gewerkt met een compleet Romar-Voss vloerpakket, van primer tot toplak. Neem je dus het volledige vloerpakket af, dan profiteer je van korting en weet je zeker dat je kwaliteit kunt garanderen.

Vloerenlegger worden?

Demodagen voor verwerkers

Jullie zijn de vloerspecialisten. Dus dat jullie vloeren kunnen leggen, daar twijfelen wij absoluut niet aan. Aan ons de taak om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van nieuwe producten en wijzigingen in ons assortiment, zodat jullie de mooiste vloeren kunnen maken.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ins en outs over het werken met onze vloeren, daarover willen wij jullie uiteraard op de hoogte houden. Daarom organiseren wij af en toe demodagen voor onze vaste verwerkers, waarin wij jullie meer vertellen over de optimale verwerkingseigenschappen en -methoden van onze vloeren. Onze vaste klanten worden daarvoor uitgenodigd.

Ondersteunende promotiematerialen

Een vloer verkoop je natuurlijk niet zomaar. Daar komt meer bij kijken. Om jullie te ondersteunen bij het onder de aandacht brengen van onze vloeren, leveren wij diverse tools. Op deze website zijn diverse inspirerende beelden terug te vinden en kan er ondersteunende informatie worden gedownload. Daarnaast stellen wij mooie stalenboeken beschikbaar van onze vloersystemen, zowel van onze esthetische als industriële vloersystemen. En bieden wij stalensets aan in diverse formaten en kunnen wij ook de zogenoemde 'natte' stalen leveren, zodat jullie in de eigen showroom een mooi stukje vloer kunnen gieten. Alles voor een optimale klantbeleving dus!

Leads worden doorgestuurd

Regelmatig nemen particulieren contact met ons op als zij graag een nieuwe vloer willen in hun nieuwbouw of renovatie woning. Vanzelfsprekend worden deze leads doorgezet naar onze vaste klanten uit dezelfde regio.

Vloerenlegger worden?

Neem contact op met onze vloerspecialisten!

Kortom, als vaste klant van Romar-Voss Floor Systems profiteer jij van diverse voordelen. Wil je meer informatie ontvangen over onze producten en diensten? Stel dan via onderstaand formulier een vraag aan onze vloerspecialisten. Zij vertellen jou uiteraard graag meer!

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier. Wij hebben jouw bericht ontvangen en nemen z.s.m. contact met jou op.

Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven over onze vloersystemen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief